Responsive Ad Slot

reklam

Latest

latest

TÜBİTAK BİLGEM Staj Başvurusu

5 Mayıs 2017 Cuma

/ by Temettü Emekliliği
Tübitak Bilgem

TÜBİTAK Bilgem'de 2017 yılı yaz stajları için staj başvuruları alınmaya başladı. Staj başvuruları sadece elektronik ortamda yapılmaktadır. TÜBİTAK Bilgem staj başvuru formuna aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

  • Üniversite öğrenimine devam eden ve zorunlu staj yükümlülüğü bulunan lisans öğrencilerine TÜBİTAK Bilgem’de staj yapma imkanı sağlanmaktadır.
  • T.C. Kimlik Numarası ile başvuru yapılacağından, her başvuru sahibinin tek bir başvuru hakkı bulunmaktadır. 1'den fazla yapılan başvurular değerlendirilmeye alınmayacaktır.
  • Enstitülerin tercih edeceği tarih aralığına göre 20 gün, 30 gün veya 40 gün olarak toplu izin öncesi veya sonrasında staj yapılacaktır. (Staj süresinde her hafta, 5 iş günü olarak kabul edilecektir.)
  • Not ortalaması 4’lük sistemde en az 2,50 olanların başvuruları kabul edilecektir.
  • Stajyer öğrencilere herhangi bir ödeme yapılmayacak ve kalacak yer temini sağlanamayacaktır.
  • Staja başlayacak öğrenci, Üniversitesi tarafından düzenlenecek olan staj süresini gösteren onaylı yazı ve imzalı, mühürlü SGK Bildirgesini (5510 Sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu 5. Maddesi (b) bendine göre sigortalı olduğuna dair belge) getirmek zorunda olup, SGK Bildirgesini getirmeyen öğrenciler staja başlatılamayacaktır. SGK İşe giriş Bildirgesinin başlama tarihi, stajyerin staja başlama tarihi ile aynı olmalıdır.
Son Başvuru Tarihi: 08/05/2017 Saat: 17:00
Don't Miss
© all rights reserved
made with by templateszoo